Laden in uitvoering ...

L’Automnale

De dagen worden aanzienlijk korter. We staan perplex door de prachtige kleuren van de bladeren, die binnenkort, net als de vruchten, van de bomen zullen vallen.
In de natuur is de herfst de tijd van afscheid nemen, de voorbode van het nieuwe leven. Het ogenblik is aangebroken om ons te ontdoen van de cyclus die voorbij is en van wat niet gebruikt werd. Het is logisch om in deze tijd van het jaar de balans op te maken. De herfst nodigt ons uit om een pauze in te lassen en om het leven te bedanken voor wat het ons gebracht heeft in termen van oogsten, ervaringen, gedachten. Er hangt een vleugje nostalgie in de lucht.

Symbolisch gezien
Het element van de herfst is metaal. De kleur die overeenkomt met de energie van metaal is wit. De herfst - met deze energie - zorgt voor de wil om te organiseren, om zaken in orde te brengen, om te controleren.
Het orgaan van de herfst is de long.

Mijn tip
Begin te leven aan een trager tempo. Haal de voet wat van het gaspedaal want de tijd van de oeverloze energie is voorbij en de tijd van natuurlijke rust nadert. Denk na over het sparen van je krachten. In deze periode zal het creëren van vreugde, spontaneïteit, optimisme en lichtheid een grote inspanning vergen.
Aarzel niet om stilletjesaan meer te slapen.

Oppervlak 20 m2

Fietsenstalling met mogelijkheid tot reiniging en reparatie.

Zomerkeuken beschikbaar in de tuin met drankenkaart

 


« We moeten onze tuin cultiveren. » Voltaire.

Als u doorgaat met bladeren op deze site, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons beleid.