Bezoeken

In Namen, de hoofdstad van Wallonië, heeft met de Samber en de Maas alles om u te verleiden… Volg de tonen van het water! https://www.namur.be/fr

In de streek van Namen zijn er eindeloze mogelijkheden om te wandelen, een museum of bezienswaardigheid te bezoeken of sportieve en culturele activiteiten te ondernemen.

  • Mis de esplanade van de Citadel niet, waar het hele jaar diverse concerten, culturele en sportieve evenementen plaatsvinden.
  • Bezoek de verbazingwekkende kathedraal.

Voor de fietsliefhebbers zijn er de prachtige RAVeL-routes. Ze zijn voornamelijk aangelegd op voormalige spoorlijnen en op de jaagpaden van rivieren en kanalen.

Voor mensen op zakenreis: Namur Expo ligt op 4 km van ons huis (11 minuten met de auto) https://www.namurexpo.be/
Namur Expo organiseert verschillende beurzen: voor antiekhandelaars, studenten, een salon voor stoffen, een wijnbeurs...

"The Garden of Secrets" zal u de beste adressen geven

 

 

 

 

 

Uitstapjes

Volg het trage ritme van de stroom... Huur een fiets en rijd langs de Maas, de kades van de Samber en snuif de wonderen van de natuur op: het mooie licht, de bijzondere sfeer, de vogels. Momenten van betovering.

Met de fiets

libiavelo     provelo     locabike     les ateliers de la bicyclette

Per boot

Tijdens de zomermaanden glijdt de Namourette over de Samber en de Maas. Een inspirerende, poëtische droom voor passagiers, wandelaars en fotografen.
Dichtstbijzijnde aanlegplaats:
Jachthaven van Jambes of in de buurt van de Dumas-bakkerij.

Te voet

De Stad Namen heeft heel wat historische jaagpaden, ideaal voor sportievelingen of levensgenieters. Diverse soorten wandelingen zijn er mogelijk, van kort tot lang.
Op amper 550 meter van het huis staat u op de oever van de Maas.


« We moeten onze tuin cultiveren. » Voltaire.

Als u doorgaat met bladeren op deze site, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons beleid.